Comanda transport
Deea Trans

Despre noi

Mai repede decat
va puteti imagina
Despre noi
Despre noi

Caracteristici puternice ale companiei DeeaTrans

DeeaTrans SRL este o firma cu capital privat 100%, cu sediul social in comuna Brazii de Sus, judetul Prahova, care activeaza pe piata transportului romanesc inca din anul 2018.

Planul nostru de viitor este sa dezvoltam parcul auto, sa-l modernizam pentru a putea oferi in continuare servicii de calitate colaboratorilor nostri.

Suntem o echipa experimentata si dedicata, orientata spre modernism si atingerea obiectivelor impreuna. Scopul nostru este sa sprijinim clientii in operatiunile lor si sa supraveghem intregul proces logistic pentru cele mai bune rezultate de fiecare data.

Profesionalism

Transparenta

Misiune
Misiune

Misiunea noastră este să vă oferim servicii bune

Oferim soluții nu numai companiilor mari, ci și întreprinderilor mici și mijlocii. Sistemele de management al transportului și relațiile cu clienții bine dezvoltate ne permit să ajustăm fiecare serviciu la nevoile și cerințele individuale acoperind orice zona din Romania.

Asiguram o flotă specializată, in stransa conexiune cu mărfurile transportate Avem la dipoziție mijloace de transport adecvate cerințelor diferitelor sectoare, ceea ce ne permite să oferim soluții adecvate fiecărui client.

Mihai Ionescu, CO Deea Trans

Firma transport frigorific
0 masini
flota noastra
+ 0 mii
clienti multumiti
peste mil
kilometri parcusi
Partnereri
Partnereri

Ne-au acordat incredere